A ragasztószalagok típusai

 

csomagolaskiraly.hu logo

 

 

Forgalmazás MAGYARORSZÁG

Ragasztószalagok és nyomtatott dobozok gyártása- kérdőív a Magyar Köztársaság számára:
https://www.csomagolaskiraly.hu/egyedi-gyartas/

 

Distribúcia SLOVENSKO

Výroba llepiacich pások na mieru a fólie s potlačou- dopytový formulár pre Slovenskú republiku:
https://www.obalnet.sk/zakazkova-vyroba/

Distribuce ČESKO

Výroba lepicích pásek zakázku a fólií s potiskem - poptávkový formulář pro Českou republiku:
https://www.obalnet.cz/zakazkova-vyroba/

zakázková výroba lepicí pásky
 
 

Ragasztószalagok ajánlata csomagolaskiraly.huA ragasztószalagok típusai

Válasszon a ragasztószalagok (LP) többféle változata és típusa közül, rendeltetés szerint felosztva.

Klasszikus ragasztószalagok - a legelterjedtebb ragasztószalagok elsősorban a kartondobozok egyszerű, gyors és gazdaságos lezárására szolgálnak. Vízbázisú ragasztót tartalmaznak, amely nagyfokú ragadóssággal rendelkezik, így könnyen és gyorsan tapadnak a felülethez, és hatékony kötést képeznek.
 
Kétoldalas ragasztószalagok – szőnyegek és PVC padlóburkolatok, valamint különféle anyagok szilárd rögzítésénél használatosak. A szalagok nagy szilárdságú és tartós ragasztással jeleskednek a legkülönfélébb felületeken.
 
Színes ragasztószalagok - univerzális szalagok PVC hordozóval és gumiragasztóval. Különböző alkalmazási területekre, például színkódoláshoz, kötegeléshez és figyelmeztető jelöléshez tervezték. Nem ajánlott járófelületek nagy igénybevételű padlójelölésére.
 
Krepp ragasztószalagok - ideális festők számára, felületvédelemként festéskor, de karton, papír és egyéb anyagok ragasztásához is. Érdes és sima felületekre egyaránt alkalmasak, nem távolítják el a festéket az anyagok felületéről, és nem hagynak ragasztómaradványt.
 
Szálas ragasztószalagok - a nagyobb anyagbiztonságot igénylő csomagolásokhoz használják, például dobozok, raklapok, nehéz áruk ragasztásához. Nagy szilárdságukkal és alacsony feszültségükkel tűnnek ki a többi típus közül. A szalagokat üvegszálakkal erősítik meg szintetikus gumival.
 
Papír ragasztószalagok - a papír ragasztószalagokat könnyű és közepes súlyú áruk (csomagok, dobozok, papír) ragasztására használják. Könnyen felnyithatók, 100%-ban újrahasznosíthatók, könnyen válogatható hulladékok, mindemellett költséghatékonyak is. Megbízhatóan lezárják a dobozokat, és még szállítás közben is nyomtathatók.
 
Szőnyegragasztó szalagok - a szőnyegragasztó szalagokat szőnyegek, durva felületek, nehéz anyagok ragasztására, szegélyezésére és összekötésére tervezték, így a csomagolásban és a háztartásban is felhasználhatók. Hő- és UV-állóak. Jól tapadnak a legtöbb gyakori felületen. Tartós ragasztóval kerültek bevonásra.
 
TIPP: Növelje a ragasztószalagos munkák sebességét, pontosságát és hatékonyságát egy szalagbontó használatával.
 
Elektromos szigetelő ragasztószalagok - elektromos és elektronikus alkalmazások, különösen szigeteléshez, anyagjelöléshez, ragasztáshoz és kábelvédelemhez, lángálló, 6000 V-ig véd az elektromos áramok ellen. Többféle színmódosításban kapható, szalagszélesség 15 mm, 10 m-es tekercsben. Az IEC 454-3-1 szabvány szerint tanúsított. Gyártó: tesa.
 
Elektromos szigetelő ragasztószalagok - elektromos és elektronikus alkalmazások, különösen szigeteléshez, anyagjelöléshez, ragasztáshoz és kábelvédelemhez, lángálló, 6000 V-ig véd az elektromos áramok ellen. Többféle színmódosításban kapható, szalagszélesség 15 mm, 10 m-es tekercsben. Az IEC 454-3-1 szabvány szerint tanúsított. Gyártó: tesa.
 
Fém ragasztószalagok - olyan helyeken használatosak, ahol hővezető képességre, hő- és tűzvédelemre van szükség. Jól ellenállnak a vegyi anyagoknak, a nedvességnek és az időjárás viszontagságainak, visszaverik a hőt és a fényt. Barrierfóliával együtt is használják őket.
 
Univerzális ragasztószalagok - ezek a szalagok mérsékelten ellenállnak a nedvességnek, és rövid távú használatra ajánlottak. Gyorsan és egyszerűen használhatóak, különösen tartáshoz, lezáráshoz, csomagoláshoz, címkézéshez, különböző javításokhoz. Népszerűek az otthonokban is a gyors improvizatív használathoz.
 
Csúszásgátló ragasztószalagok - minden csúszós felületen használhatók a gyalogos- és járműforgalomban. Raktári, kereskedelmi és irodai helyiségekben való felhasználásra tervezték. Lehet: durva, vagy formálható. Mop-tisztítható, nedves, durva, de kényes környezethez is.
 
Irodai ragasztószalagok - elsősorban adminisztratív tevékenységeknél, papír, iratok, dokumentumok ragasztására, javítására, de iskolai eszközökre is használják. Többféle specifikációban, méretben és csomagolásban gyártják őket. Nyomtatókhoz, fénymásolókhoz vagy bankjegyek ragasztásához alkalmas speciális szalagok.
 
Ragasztószalagok nyomtatással - elsősorban láthatóságra használják logók, szlogenek, egyéb szövegek nyomtatásával kapcsolatban. Egyéni igények szerint megoldható a nyomtatással ellátott ragasztószalagok gyártása is. A nyomtatás 48 mm x 66 m szabványos méretben, 28 µm vastagságban, forróolvadó ragasztóval történik. A grafikai tervezés, a lemez legyártása, a próbapéldány jóváhagyása a megrendelő által magától értetődő. Az anyagot, típust, színt és méretet az Ön igényei szerint választhatja ki.
 
Ha valami nem világos, kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére telefonon, vagy email-ben a következő elérhetőségek valamelyikén:  +36 1 445 1419; info@csomagolaskiraly.hu
A ragasztószalagok típusai
Létrehozva2024. 01. 24.
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások