Hűségprogram

Elkészítettünk egy hűségprogramot az Ön számára, amelynek köszönhetően a vásárlások az scomagolaskiraly.hu webshopjában más dimenziót kapnak

Hűségprogram csomagolaskiraly.hu

A kapott pontokat kedvezményként használhatja fel a következő rendelésénél.

Hogyan regisztráljon egyszerűen?

 Regisztráljon és ezzel automatikusan bekerül a hűségprogramba és elkezdheti gyűjteni a hűségpontokat. A regisztrációval hozzáférést kap az ügyfélnyilvántartóhoz is, ahol például áttekintést kaphat a megrendeléseiről vagy a kedvenc termékeiről.

Feltételek:

Mennyi az értéke a hűségpontnak?

Nettó értéken számolva a nálunk megrendelt és kifizetett minden 1 Ft áru után 0,062 hűségpont jár, amelynek az értéke 0,02 Ft.

Kinek szántuk a hűségprogramot?

A hűségprogramba csak regisztrált végfelhasználók kerülhetnek be. Nem használható, ha nincs regisztrálva az csomagolaskiraly.hu webshopjában, vagy ha esetleg egyéb nagykereskedelmi kedvezményeket érvényesít nálunk.

Hogyan szerezhetek hűségpontokat?

Ha hűségpontokat szeretne gyűjteni, mindig a saját fiókján keresztül kell megrendelnie az árut a webáruházban. Azok a megrendelések, melyek nem az Ön regisztrált fiókján keresztül kerültek leadásra, nem vehetnek részt a Hűségprogramban. A már regisztrált ügyfelek automatikusan bekerülnek a programba.

Mennyi a hűségpontok érvényességi ideje?

A hűségpontok a megrendelés teljesítésétől és kifizetésétől számított 365 napig érvényesek. Minden ezt követő megrendelés további 365 nappal meghosszabbítja ezt az időszakot. Ha 365 napon belül nem ad le semmilyen újabb megrendelést, az összes pontja elvész.

Honnan tudom, hogy hány hűségpontom van?

A hűségszámla aktuális státuszát a fiókjába bejelentkezve, közvetlenül a neve mellett találja.

Mit vásárolhatok pontokért?

A Hűségprogram keretében gyűjtött pontok a következő vásárláskor árengedményként használhatók fel.

Mire nem vonatkoznak a hűségpontok?

Hűségpontokat nem lehet gyűjteni olyan áruk vásárlásáért, amelyek már engedményesek vagy kiárusításra vannak jelölve. A speciális árú termékek szintén ki vannak zárva a pontrendszerből. A szállítási költségekre sem adnak pontot.

Beválthatom pénzre a hűségpontjaimat?

Beválthatom pénzre a hűségpontjaimat? A beváltott pontok teljes összege nem haladhatja meg a kosár teljes értékét. Hűségpontok kifizetése nem lehetséges.

Hogyan és mikor érvényesíthetem a hűségpontokat?

A megszerzett hűségpontok mindig beválthatók a következő vásárláskor. Hűségpontjait a megrendelés utolsó lépésében használhatja fel.

Mi történik a hűségpontjaimmal, ha egy visszaküldött megrendeléshez használtam fel őket?

Ha a terméket visszaküldi, a reklamáció/visszavétel feldolgozása után jóváírjuk hűségpontjait.

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások