Hogyan csomagoljunk és szállítsunk ruhákat

Tiszta, gyűrődés mentes és illatos. Ez az, amit a vásárlók szeretnének kapni, amikor ruhákat rendelnek egy online áruházon keresztül, vagy amikor használt ruhákat rendelnek. Hogyan juttassa az új darabokat a címzett szekrényébe, hogy azok ne sérüljenek meg szállítás közben, és a csomag rendezetten érkezzen meg a címzett címére? Akár hetente néhány darabot küld, akár több száz küldeményt küld naponta, mindig gondolnia kell az ügyfélre és az első benyomására.

 

A legfontosabb, hogy minden ruha szépen össze legyen hajtva. A hajtások ott vannak, ahol lenniük kell, a címke csatolva, és nincs egyetlen szösz sem. Ráadásul higiéniai okokból jobban néz ki, ha minden darabnak saját csomagolása van. Elég egy papír vagy vékony műanyag . Ha van egy ruhákat árusító webáruháza, és szeretné egy kicsit meglepni a vásárlóit, készíttessen kis szappanokat, amelyeket a ruhákkal együtt csomagolva kellemes illatú lesz az egész szállítmány, és később a ruhásszekrény is.

 

Hogyan és miben küldjünk ruhákat

Könnyedén tárolhatja a ruhadarabok készletét darabonként, csomagolásban, kijelölt helyeken, szállításra készen, ahogy a megrendelések beérkeznek. Használjon vagy az előkészített csomagok megjelölésére, hogy később könnyedén azonosíthassa őket.

Javasoljuk, hogy a megrendelések küldése során használjon papírdobozokat. Környezetbarát, újrafelhasználható és tárolható. Ezenkívül vannak újrazárható dobozok, amelyek egyszerű és kényelmes visszaküldést kínálnak ügyfelei számára. Szabványos csomagméretekhez válasszon különböző méretű .

A néhány ruhadarabot tartalmazó kisebb szállítmányok „puha csomagokba” férnek el – olyan műanyag textil borítékokba, amelyek ragasztócsíkkal vannak ellátva a könnyű záródás érdekében, és elég erősek ahhoz, hogy normál szállítás közben megvédjék a ruhadarabokat. Ellenkezőleg, háromrétegű kartonból készült kartondobozok hasznosak lehetnek a nagyobb szállítmányokhoz.

 

Mire kell figyelni a ruha becsomagolásánál

Mivel a ruhák könnyűek, nincsenek éles szélei és nem törékenyek, egyszerűen becsomagolhatja őket papírba, és klasszikus csomagolást készíthet belőlük. De vigyázzon, a csomagolópapír nem elég erős ahhoz, hogy ellenálljon az éles tárgyaknak, és nem is vízálló.

Ha nehezen vasalható, vagy egyáltalán nem vasalható ruhákat, illetve meleg és párnázott bélésű kabátokat küld, ne próbáljon meg spórolni a postaköltségen azzal, hogy a lehető legkisebb csomagot választja. Ehelyett használjon nagyobb, szilárd szerkezetű dobozt. Nincs annál rosszabb, amikor Ön, mint vásárló, egy finom anyagból készült, flitterekkel vagy gyöngyökkel borított ruhát kap, amely tele van gyűrődésekkel, és nem tudja kivasalni, hacsak nem akarja elégetni az anyagot. Vigyázzon a szennyeződésekre is. Magukat a ruhadarabokat tiszta kézzel vagy lehetőleg kesztyűben kell kezelni. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljenek zsírfoltok vagy nem kívánt elszíneződések az árura.

A legújabb trend, hogy a csomagokat környezetbarát csomagolásban, az eladó logójával, a címzettnek szánt kis ajándékkal vagy a vásárlónak szóló kedves üzenettel látják el.

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások