Trükkök, hogyan kell ragasztani és csomagolni a kartondobozokat

 

csomagolaskiraly.hu logo

 

 

Forgalmazás MAGYARORSZÁG

Egyedi csomagolóanyagok gyártása és doboznyomtatás- kérdőív a Magyar Köztársaság számára:
https://www.csomagolaskiraly.hu/egyedi-gyartas/

 

Distribúcia SLOVENSKO

Výroba baliaciho materiálu na mieru a  potlač krabic - dopytový formulár  dopytový formulár pre Slovenskú republiku:
https://www.obalnet.sk/zakazkova-vyroba/

Distribuce ČESKO

Výroba obalového materiálu na zakázku a potisk krabic - poptávkový formulář pro Českou republiku:
https://www.obalnet.cz/zakazkova-vyroba/

zakázková výroba lepicí pásky
 
 

Tanácsot adunk a dobozok ragasztásához és csomagolásáhozTrükkök, hogyan kell ragasztani és csomagolni a kartondobozokat

Ha Önnek webáruháza van, vagy akár csak alkalmanként küld csomagokat, bizonyára Ön is szembesült már azzal a problémával, hogy hogyan csomagolja be az árut tartalmazó kartondobozt a lehető leghatékonyabban, hogy ne pazarolja az anyagot, ugyanakkor biztosítsa, hogy az áru egyben és lehetőleg sértetlen csomagolásban érkezzen meg a végfelhasználóhoz.

Ma átvesszük azokat a szakmai trükköket, amelyeket minden webáruház-tulajdonosnak ismernie kell ahhoz, hogy egyszerűen, gyorsan és egyben gazdaságosan csomagolhassa a kartondobozokat, hiszen ezek ragasztószalaggal való leragasztása nem mennyiség, hanem technika kérdése. Vágjunk is bele!

A kartondobozok ragasztásának három módja

Alapvetően három ragasztási módszer létezik a kartondobozok biztonságos lezárására, minimális anyagfelhasználással:

  1. A könnyű, legfeljebb 20 kg-os csomagoknál és rövidebb távolságoknál az úgynevezett U alakú zárást alkalmazzák, ahol a ragasztószalagot csak egy irányban futtatják.
  2. Az U és L zárás a közepes súlyú, 40 kg-ig terjedő csomagok esetében alkalmas hosszabb tárolásra vagy szállításra. Itt a dobozt két oldalról ragasztószalaggal csomagolják be.
  3. A H alakú lezárás a legerősebb, és ezt ajánljuk a terjedelmes és nehéz, 40 kg feletti súlyú csomagokhoz, amelyek hosszú útra indulnak vagy hosszabb ideig kerülnek tárolásra.

Meg kell említeni, hogy nem csak a megfelelő típusú lezárásról van szó, hanem az éghajlati viszonyoknak megfelelő ragasztószalagról is. Kínálatunkban klasszikus, polipropilénből készült ragasztószalag  termékeket talál. A szalagon található egyes ragasztóanyagok határozzák meg a szalagok felhasználási célját és környezetét:

  • Az akril ragasztó nagy ragasztási szilárdsággal rendelkezik, és ellenáll a magas hőmérsékletnek, az UV-sugárzásnak és az oxidációnak.
  • A Hotmelt szintetikus gumiragasztó normál hőmérsékleten nagyon magas ragasztási szilárdsággal rendelkezik, és tulajdonságai alacsonyabb hőmérsékleten is magasak maradnak.
  • A Solvent ragasztó szerves gumiból készül, fagyos vagy nedves körülmények között nagyon magas ragasztási szilárdsággal rendelkezik, de érzékeny a magas hőmérsékletre és az UV-sugárzásra.

    Könnyítse meg a munkát egy adagolóval

A ragasztó- és csomagolószalagok letekercselői nem csak az áruk csomagolásakor takarítanak meg sok időt és energiát, hanem segítenek a csomagok optimális lezárásában is. Az éles késnek köszönhetően a praktikus dobozzárók nagyban megkönnyítik a ragasztószalaggal végzett munkát. A kézi kitekerők segítségével könnyedén felhelyezheti a ragasztószalagot, így gyorsan elvégezhető a feladat.

A raktárban vagy a műhelyben további segítségek lehetnek a sztreccsfólia adagolók, a kések és ollók vagy éppen a zsinegek. Kínálatunkban mindezek a termékek megtalálhatók, így kényelmesen, egy helyen rendelhetőek meg.

Ha valami nem világos, kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére telefonon, vagy email-ben a következő elérhetőségek valamelyikén:  +36 1 445 1419; info@csomagolaskiraly.hu

 

 

 

 

Trükkök, hogyan kell ragasztani és csomagolni a kartondobozokat
Létrehozva2022. 12. 20.
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások