Mi a az a közbélés?

A közbélés laminált kartonból készült tömör barna papír, amely védi az árut a raklapon történő szállítás során. Olcsó és többnyire eldobható csomagolóanyag. Mivel a bélések könnyen formálhatók, a dobozban lévő tárgyak védelmére vagy a törékeny áruk széleinek és sarkainak megvédésére is használhatók. Raklapokon több réteg rögzítésére szolgálnak, hogy az áruk ne mozduljanak el, illetve átlapolásra, hogy több réteget lehessen egymásra rakni.

Kínálatunkban talál 2 rétegű hullámkartont, amelyet kisebb áruk közbélésénél használnak, majd klasszikus 3 vagy . Minél több rétegből áll a közbélés, annál nagyobb teherbírású és annál merevebb. A méret és a forma késsel vagy ollóval módosítható. Ezen kívül léteznek sima kartonból készült távtartók. A távtartók hagyományos használatuk mellett védőanyagként is használhatók festés közben, vagy dobozok aljának megerősítésére.

 

 

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások