Mi az a letekercselő?

olyan egyszerű eszközök, amelyek segítenek a csomagolóanyagok felhordásában, hogy időt takarítsanak meg és felgyorsítsák amunkát. A leggyakrabban a ragasztószalag letekercselőket használják, amelyeket néha kartonzáróknakis neveznek. ebben a kütyüben mindig kéznél van, és nem kell folyamatosan keresni, és ollóval levágni a végét. A letekercselővel megtanulsz néhány kézmozdulatot és a papírdobozok zárását, a ragasztószalagok felhordását különféle árukra vagy a termékek ragasztását gyorsan és hatékonyan eltudod végezni.

A nagy szélességű ragasztószalag-adagolók mellett kisméretű ragasztószalag-adagolókat is kínálunk az irodába és mindenhova, ahol mindig kéznél kell lennie a keskenyebb ragasztószalagnak. A szalagadagolók bizonyos típusai közé tartozik a titlezacskózárótitle.

A munka felgyorsítását elősegítő letekercselők a sztreccs fóliákhozis elérhetők. Ezek olyan műanyag vagy fém orsók, amelyre egy tekercs "streccs fóliát" helyezhet, és hatékonyan csomagolhat raklapot vagy csomagolhat árut átlátszó fóliába anélkül, hogy megégetné, megvágná vagy megvágná a kezét

 

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások