Co je to juta?

A juta egy textil háncsszál, amelyet bizonyos jutanövényfajokból állítanak elő. A textilipar a jutafonalat az egyik legolcsóbb anyagként használja. Az előnyök közé tartozik a mikroorganizmusokkal szembeni ellenálló képesség és a szükség szerinti könnyű színezés lehetősége. A jutafonalakból készült termékek problémája a szálak részleges kioldódása, ezért elhasználódásukkor porossá válnak.

 

titleJó légáteresztőtitle képességüknek köszönhetően a jutazsákok gyümölcsök, zöldségek, hagyma, burgonya, diófélék vagy akár szilárd tüzelőanyagok szállítására és tárolására szolgálnak. A fák köré tekerve megmentik a törzset az állatok támadásától. Speciális jutazsákokat használnak titleaz árvízvédelem építésénél istitle. Ebből a természetes textilből a nagy zsákokon kívül díszítőelemeket is készítenek (ezekhez gyakran használnak titlefestést vagy fehérítésttitle), eróziógátló textíliákatszalagokat vagy zsinórokat.

 

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások