Co je to mikroten

A mikrotén egy vékony, egyrétegű műanyag fólia HDPE-ből (nagy sűrűségű polietilén). A mikrotént elsősorban zacskók gyártására használják tekercsekhez és letéphető zacskókhoz, táskákhoz, polietilén bélésű papírzacskókhoz vagy élelmiszer csomagoló papírokhoz, amelyek a papír alján mikroténnel készülnek sajtok és felvágottak csomagolására . A megfelelően elkészített mikrotén vízálló, nedvességálló, ellenáll a legtöbb vegyszernek és biztonságos az élelmiszerek csomagolására.

Mivel -50 °C-ig tárolhatók benne a dolgok, a mikrotén tasakok alkalmasak a fagyasztóba is. Bár a mikrotén vagy műanyag zacskó megnevezést gyakran használják a Cseh Köztársaságban különböző termékekre, hivatalosan a MIKROTEN® a Granitol Moravský Beroun cég kereskedelmi neve, amely az általa gyártott újrahasznosítható és környezetbarát HDPE (nagy sűrűségű polietilén) fóliákat forgalmazza.

 

Microten

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások