Co je to paleta

A raklap egy titlefa vagy műanyag felülettitle, amelyet tárgyak szállítására vagy tárolására,vagy árusítóhelyiségekben kiállított áruk állványaként használnak. Előnye a nagy terület és szilárdság, a könnyű titlegépkezeléstitle és a nagy teherbírás. A szabványos raklapok mérete 120 × 80 cm, az ipari raklapok 120 × 100 cm-es méretben készülnek. Léteznek fél- és titlenegyedraklapok istitle. Egyes raklapok eldobhatóak, mások többször is használhatók, ezért vásárolhat használt raklapokat is (többek között az csomagolaskiraly.hu e-shopban).

A szabványosított védjegyes termékek pontos méretű, 0,96 m2 alapterületű, a rakomány terjedelmétől függően akár 2000 kg-os teherbírású, mind a négy oldalról kezelhető EUR raklapok (ellentétben egyes kétirányú raklapokkal). ). Az EUR raklapok nem kell visszaküldeni a vevőnek, de cserélhetők.Az Europalettákat nem kell visszaküldeni az ügyfélnek, de kicserélhetők.

Különleges típusok a kartonpapír raklapok, amelyeket papírkonténerben lehet kidobni. Egyes szállított áruk jobb tárolására közvetlenül raklapméretekre gyártott kartondobozokat vagy féldobozokat használnak.

 

 

 

 Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások