Co je to stretch folie

A sztreccs (stretch) rögzítőfólia praktikus és univerzálisan használható csomagolóanyag. A fólia egy karton hengerre van feltekerve, és letekercselve összezsugorodik. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően az úgynevezett sztreccs fólia egyszerűen használható élelmiszerek csomagolására, áruk raklapra helyezésére vagy csomagok megerősítésére. A becsomagolt tárgyakat védi a nedvességtől, portól, kopástól és részben a további sérülésektől is. A sztreccsfólia szabványos szilárdsága 17, 20 vagy  23 mikron.

 

Mivel a fólia egyik oldalán tapadó hatású, így magától tapad a tárgyakra és nem kell ragasztani vagy más módon rögzíteni. Emellett, tökéletesen lemásolja a becsomagolt tárgy alakját, így a formáról megbízhatóan megállapíthatja, hogy mi van becsomagolva, még akkor is, ha a csomagolás nem átlátszó. A különböző színű kialakítások mellett különböző típusú sztreccsfóliák léteznek szélességük, a felhasználási mód (kézi és gépi) vagy lyukak vagy előfeszítés szerint. Kézi csomagolásnál népszerű az úgynevezett gránát, több tíz cm széles csík, amely gyakran ragasztószalagot helyettesít.

 

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások