Mik azok az Genothermek?

A Genothermek A4 vagy A5 méretű vékony fóliák, amelyek megvédik a benne tárolt dokumentumokat a sérülésektől, gyűrődéstől és szennyeződésektől. A Genothermeket néha transzparens fóliánakis nevezik. A szélükön perforált csíktalálható, ennek köszönhetően különböző változatú gyűrűs iratgyűjtőkbe illeszthetők, mivel a lyukasztások univerzálisak.

A dokumentumok és papírok védelmén túl az genothermek segítenek a fontos dokumentumok rendszerezésében, rendezésében és átlátható archiválásában. Az átlátszó genothermet irodákban és különféle kereskedelmi műveletekben, háztartásokban, zenészek kottatárolásra, tanulók számára a bizonyítvány borítójaként, valamint a diákok számára a tananyagok rendszerezésére és védelmére használják. A piacon megtalálhatók fényes felületű borítók, amelyeken keresztül könnyen elolvasható a behelyezett papíron lévő tartalom, vagy matt szemcsés felületű genothemek.

 

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások