Co jsou to print etikety

A nyomtatott címkék matt, fényes titlefehértitle vagy színes címkék egy lapon, amelyet címkék nyomtatón történő előállításához használnak. A címkék nyomtatása a kézi írással szemben időt takarít meg, és a címke titlejól is néz kititle. Az öntapadó hátlapnak köszönhetően a címke könnyen eltávolítható a lapról és felragasztható titlea küldeménycsomagratitle, a borítékra, a táskáraa polcra vagy bármilyen más csomagolásra vagy helyre, amelyet meg kell jelölni.

 

Egy lapnak nem kell egy matricának lennie egy darabban, az A4-es lapok különböző méretű címkékkel állnak rendelkezésre. A legtöbb fuvarozó speciális címkéket igényel a küldeményekhez, a Cseh Posta, a DPD, a DSV, a GEIS vagy az INTIME más formátumokat részesít előnyben. Egyes címkelapok biztonsági éllel rendelkeznek, hogy megakadályozzák a ragasztó szivárgását, amikor a papírt a lézernyomtatókban melegítik. Tintasugaras nyomtatókhoz is alkalmasak. A nyomtatott címkék az otthoni körülmények között is népszerűek, például befőttesüvegek címkéinek készítésére vagy ajándékok eredeti címkéinek készítésére is használható.

 

 

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások