Vásárlói hűségprogram

A hűség kifizetődő: regisztráljon és szerezzen kedvezményeket valamint pontokat vásárlásaiért

 Fedezze fel hûségprogramunkat Huségprogram csomagolaskiraly.hu      

A csomagolaskiraly.hu büszkén mutatja be új hûségprogramját , amely minden vásárlást még értékesebbé tesz. Regisztrált vásárlóink minden egyes vásárlás után 2% kedvezményt kapnak, amely a következõ rendelésnél felhasználható. Ez a program kizárólag regisztrált felhasználók számára elérhetõ, akik így egyszerûen gyûjthetik a hûségpontokat.

Regisztráció és pontgyûjtés   

A regisztráció gyors és egyszerû, és azonnali hozzáférést biztosít a hûségprogramhoz. Mindössze néhány lépést kell megtennie, és már gyûjtheti is a pontokat minden egyes vásárlással.

Ezek a pontok kedvezményekre válthatók a következõ rendelés alkalmával. Emellett, a regisztrált felhasználók részletes áttekintést kaphatnak korábbi megrendeléseikrõl és kedvenc termékeikrõl.   

Hûségpontok és kedvezmények

A hûségpontok 365 napig érvényesek , és újabb vásárlással az érvényességüket meghosszabbíthatja. Fontos tudni, hogy a pontok csak abban az esetben gyûjthetõk, ha a vásárlás a regisztrált fiókján keresztül történik.

A program nem vonatkozik akciós vagy kiárusításra jelölt termékekre, valamint a szállítási költségekre sem. A hûségpontok kizárólag kedvezmény formájában használhatók fel, pénzre történõ beváltásuk nem lehetséges. Ha egy terméket visszaküld, a felhasznált pontokat jóváírjuk.

Csatlakozzon a hûségprogramunkhoz

Ne maradjon le a csomagolaskiraly hûségprogramjának elõnyeirõl. Regisztráljon most, és kezdje el gyûjteni a hûségpontokat minden vásárlással, miközben élvezi a 2% kedvezményt. Váltsa valóra a hûségpontokat, és spóroljon még többet következõ vásárlásainál.

 Erős és ellenálló kartondobozokBorítékok csomagolaskiralyZacskók és zsákok - többféle méret és anyagRagasztószalagok csomagolaskiraly

 

 

 

 

Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások