Az öntapadó írótömbök és cetlik gondoskodnak róla, hogy többé semmilyen fontos feladatról se feledkezzen meg. INPAP PLUS s.r.o.

Az öntapadós jegyzettömbök fontos információk feljegyzésére és emlékeztetésére szolgálnak. Tulajdonképpen olyan négyzet vagy téglalap alakú, feltűnő színű cetlik, amelyek ragasztócsíkkal rögzülnek egymáshoz. A ragasztócsík nem hagy foltot, így a cetlit szinte bárhová nyugodtan el lehet helyezni. Kereskedelemben, home office munkáknál és iskolában is remekül használhatók.

Öntapadó jegyzettömbjeink előnyei

  • Többféle méretváltozat
  • Feltűnő, fényvisszaverő színek
  • Telefonszámok, időpontok és üzenetek megjelölésére is kiválók

Az öntapadó írótömbök gondoskodnak róla, hogy többé semmilyen fontos feladatról se feledkezzen meg. Csupán fel kell ragasztania a megírt cetlit egy olyan helyre, amelyre napközben gyakran ránéz, például a tükörre, hűtőszekrényre vagy a számítógép monitorjára.

TIPP: Az öntapadós írótömb cetlijei a katalógusok vagy iratok érdekes oldalainak megjelölésére megbízható könyvjelzőként alkalmazhatók.
SzűrőSzűrő
Ár
Keresés a kategóriában
Keresés a kategóriábanKeresésHol keressen:
A szűrő korlátozza a listát
1 termék
Tartan öntapadós jegyzettömb, 76 x 76 mm, 100 lap, pasztell színek

Öntapadós jegyzettömb 76 x 76 mm - pasztell

Kiváló minőségű ragasztóval ellátva
262 Ft ÁFA nélkül333 Ft Áfával
Kód:73385
Raktáron 29 db (48 órán belül szállítunk)
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások