LDPE fóliák

Az LDPE (alacsony sűrűségű polietilén) fólia az ipari és háztartási csomagolások egyik legnépszerűbb és leguniverzálisabb anyaga, melynek rugalmassága, vízállósága és ellenálló képessége a fizikai sérülésekkel szemben kiemelkedő előnyöket biztosít a különféle termékek védelmében.

LDPE fóliák előnyei:

  • Kiváló rugalmasság: Könnyen formázható és alkalmazkodik a csomagolandó termékek alakjához.
  • Vízállóság: Megvédi a termékeket a nedvességtől és víztől, így ideális élelmiszerek és elektronikai eszközök csomagolására.
  • Kémiai ellenálló képesség: Ellenáll bizonyos vegyi anyagoknak, olajoknak és zsíroknak, védelmet nyújtva ezáltal a káros anyagokkal szemben.
  • Újrahasznosíthatóság: Az LDPE fólia újrahasznosítható, ami csökkenti a környezeti lábnyomot és elősegíti a fenntartható csomagolási megoldásokat.
  • Költséghatékonyság: Gazdaságos választás nagy mennyiségű csomagolási igény esetén, mivel alacsony a gyártási költsége és könnyen elérhető.

TIPP: Az LDPE fólia sokoldalúsága miatt érdemes előre megtervezni a csomagolási folyamatot, hogy a lehető legkevesebb anyagot használjuk fel, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést és optimalizálva a költségeket.

SzűrőSzűrő
Ár
SzínSzélességVastagságAnyagPerforációk
Keresés a kategóriában
Keresés a kategóriábanKeresésHol keressen:
1 termék
Takarófólia, polietilén, 1,6 m hosszú, 1,2 m széles, kristálytiszta

Raklapfólia, 120 x 160 cm

Fólia - 250 db, nem csak a raklapok takarására, hanem csomagolásra, hogy megvédje a felületeket a szennyeződésektől és a portól
22 680 Ft ÁFA nélkül28 804 Ft Áfával
Kód:70782
0
Raktáron 10 csom. (48 órán belül szállítunk)
Túlméretes
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások