Nagy ragasztóerővel rendelkező hagyományos ragasztószalagok 3M Česko, spol. s r.o.

A hagyományos polipropilén ragasztószalagokat csendes letekerést garantáló változatban is megtalálja a kínálatunkban. Különböző szélességű átlátszó, vagy barna (havanna) kivitelben kaphatók. A szalagon lévő különböző ragasztók határozzák meg, hogy az adott ragasztószalag milyen célra és környezethez használható.

Hagyományos ragasztószalagjaink előnyei

  • Nagyon nagy ragasztóerő
  • Célnak és környezetnek megfelelő ragaszóválasztás lehetősége
  • Szokásos csomagolóanyagokhoz való kiváló tapadás

Az akril ragasztó nagy ragasztóerővel rendelkezik, valamint magas hőmérséklettel, UV-sugárzással és oxidációval szemben ellenálló. A szintetikus gumiból készült Hotmelt ragasztó ragasztóereje normál hőmérsékleten nagyon nagy, és alacsonyabb hőmérsékleten sem változnak a tulajdonságai. A Solvent ragasztó szerves kaucsukból készül, fagyban és nedves körülmények között is nagyon nagy a ragasztóereje, azonban rosszul tűri a magas hőmérsékletet és az UV-sugárzást.

TIPP: A HDPE, LDPE és PP típusú műanyagokra a hotmelt és a solvent ragasztós ragasztószalagok a legmegfelelőbbek. Magasabb hőmérsékleten történő használathoz az akril ragasztós ragasztószalagokat javasoljuk.
SzűrőSzűrő
Ár
Keresés a kategóriában
Keresés a kategóriábanKeresésHol keressen:
A szűrő korlátozza a listát
0 termék
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások