Professzionális padlótisztító szerek

Olyan professzionális padlótisztítókat kínálunk, amelyek a lakkozott fa, laminált, kő és járólapos padlóburkolatok tökéletes ipari és szokásos tisztítására is alkalmazhatók. Nagy koncentráltságú tisztítószereket kínálunk, amelyek a maximális hatékonyság érdekében szükség szerint, és a szennyeződés mértékének megfelelően vízzel hígíthatóak.

A profi padlótisztító szerek előnyei

  • Ipari és normál tisztításhoz is hatékony szerek
  • Tisztítószerek minden padlótípusra
  • Professzionális és rendkívül hatékony takarítás
  • Többféle méret

Kínálatunkban a linóleum és PVC padló fényezésére önfényező viaszbázisú diszperzió is elérhető. Továbbá speciális készítményeink vannak a fényezett kőpadlók illetve járólapok tisztítására, melyek megbirkóznak a cementfoltokkal és az ásványi lerakódásokkal, valamint rendkívül hatékony szőnyeg, kárpit és autóülés stb. tisztítószereket is talál nálunk.

TIPP: A betonból és téglából készült atipikus felületek, illetve a sportlétesítmények gumi felületeinek és padlóinak tisztításához használja a szilárd padlófelületek ipari tisztítására szolgáló Cleamen 145 deepon professzionális készítményünket.
SzűrőSzűrő
Ár
Keresés a kategóriában
Keresés a kategóriábanKeresésHol keressen:
0 termék
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások