Klasszikus ragasztószalagok (celluxok) Global Pack Hungary Kft.

A polipropilénből készült klasszikus ragasztószalagok kínálatunkban megtalálhatók olyan változatban is, amely biztosítja a csendes letekerést (az alkalmazott ragasztótípusnak köszönhetően - csendes akril). Különböző szélességű átlátszó, vagy barna (havanna, brown) kivitelben kaphatók. A szalagon lévő címkék meghatározzák a szalagok felhasználási célját és környezetét.

A klasszikus ragasztószalagok előnyei

  • Nagyon nagy ragasztóerő
  • Kedvező ár és sokoldalúság
  • Célnak és környezetnek megfelelő ragaszóválasztás lehetősége
  • Szokásos csomagolóanyagokhoz való kiváló tapadás
  • Ár/érték arányban a leggyakrabban használt ragasztószalagok
  • Szalagadagolóba helyezhetők

Az akril ragasztó nagy ragasztóerővel rendelkezik, valamint ellenálló a magas hőmérséklettel, UV-sugárzással és oxidációval szemben. A szintetikus gumiból készült Hotmelt ragasztó ragasztóereje normál hőmérsékleten nagyon nagy, és alacsonyabb hőmérsékleten sem változnak a tulajdonságai. A Solvent ragasztó szerves kaucsukból készül, fagyban és nedves körülmények között is nagyon nagy a ragasztóereje, azonban rosszul tűri a magas hőmérsékletet és az UV-sugárzást.

Ajánljuk

Az átlátszó öntapadó szalagot füles dobozok zárására és kitöltésére, áruk raklapra rögzítésére, áruk csomagolására, illesztések kialakítására és borítékok lezárására használják. Az átlátszó ragasztószalag és a barna ragasztószalag a leggyakoribb univerzális szalagtípusok szabványos használatra. Használjon Fragile ragasztószalagokat, ha a szalagra a szállítmányozó számára a küldemény kezelésére vonatkozó információkat kell elhelyeznie. A figyelmeztető címkék alternatívát jelenthetnek.

TIPP: A HDPE, LDPE és PP típusú műanyagokra a hotmelt és a solvent ragasztós ragasztószalagok a legmegfelelőbbek. Magasabb hőmérsékleten történő használathoz az akril ragasztós ragasztószalagokat javasoljuk.
SzűrőSzűrő
Ár
Ragasztószalag típus
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Kiválasztott megjelenítése
Szín
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Kiválasztott megjelenítése
Szélesség
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Kiválasztott megjelenítése
Tekercs hossza
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Kiválasztott megjelenítése
Anyag
(0)
Kiválasztott megjelenítése
Ragasztó típusa
(0)
(0)
(0)
(0)
Kiválasztott megjelenítése
Gyártó
(32)
Kiválasztott megjelenítése
Keresés a kategóriában
Keresés a kategóriábanKeresésHol keressen:
A szűrő korlátozza a listát
0 termék
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások