FIGYELEM! Az idén az utolsó postázási nap 2023.12.21. Jövőre a leltározás után az első postázási nap 2024.01.08.

Tárolóboxok és dobozok - típusok és méretek nagy választéka INPAP PLUS s.r.o.

Az archiváló dobozok kiváló minőségű háromrétegű vagy ötrétegű hullámkartonból készülnek. Dokumentumok, katalógusok, folyóiratok, akták és iratgyűjtők, nyomtatványok archiválására, tárolására alkalmasak nem csak A4-es formátumban. Szétszerelt állapotban és különböző méretekben szállítjuk.

Tárolódobozaink előnyei

  • • Megbízható dokumentumvédelem
    • Ellenállóság a nedvességgel és a mechanikai sérülésekkel szemben
    • Formátumok széles választéka

Egyedi kialakításuknak köszönhetően az irattartó dobozok megakadályozzák, hogy por kerüljön a dokumentumokra, és megbízhatóan védik a papírokat a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Az archiváló és tároló doboz egy fedéllel és egy ablakkal rendelkezik.

Javasoljuk:

- ha az iratokat archiválódobozban kell elküldeni, javasoljuk, hogy az archiválódobozt sztreccsfóliával, töltőanyaggal és ragasztószalaggal rögzítsék

TIPP: Az archiválódobozok sokféleképpen felhasználhatók, mivel fedéllel vannak ellátva, például költöztetéshez is használhatja őket.

 

SzűrőSzűrő
Ár
Karton típusaSzín
(0)
(0)
Kiválasztott megjelenítése
Külső hossz (mm)Külső szélesség (mm)Külső magasság (mm)Belső hossz (mm)Belső szélesség (mm)Belső magasság (mm)DarabszámFedéllelFEFCOFormátum
Keresés a kategóriában
Keresés a kategóriábanKeresésHol keressen:
A szűrő korlátozza a listát
0 termék
Az Ön adatvédelme fontos számunkra
Ez a webáruház sütiket használ, amelyek az oldal helyes működését segítik. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a sütik használatába.
Összes engedélyezéseRészletes beállítások